DJs

DJ Dorin

DJ Dorin

DJ-ingul l-a atras imediat. Dorin a asteptat sa invete si a luat lectii private cu un DJ profesionist. A inceput sa puna muzica in clubul unde organizeaza petrecerile saptamanale salsa si bachata. Dupa acest pas, a fost invitat sa puna muzica la festivaluri internationale Salsa si Bachata. Cu un playlist a unui dansator de bachata, Dorin spera sa te tina pe ringul de dans si sa te faca sa uiti cum timpul zboara!

DJ Ducu

DJ Ducu

A inceput sa mixeze din 2015, iar feedback-ul pozitiv l-a facut sa fie invitat la numeroase evenimente de Salsa din Romania. A reusit sa simta pulsul multimii ajutat de placerea de a dansa si de experienta acumulata in decursul anilor. Astfel muzica afro-latino-caraibica aleasa de el ii face pe dansatori sa danseze pana in zori pe ritmurile lui favorite precum Mambo, Salsa Clasica, Salsa Romantica, Cha-Cha-Cha, Bachata Dominicana, Bachata Clasica si in cele din urma Kizomba, Semba respectiv Taraxa.

DJ Gabri3l

DJ Gabri3l

DJ Gabri3l a descoperit pasiunea pentru muzica inca din perioada liceului. A inceput ca DJ pentru evenimente private si in special after-party-uri unde a pus muzica cel reprezinta cel mai bine (Deep-Tech si Minimal-Tech).

DJ Kid'O

DJ Kid’O

A luat contact cu lumea salsa in 2010 iar la pupitrul de DJ a intrat in anul 2013. La fiecare petrecere incearca sa creeze o legatura cat mai stransa intre muzica si dansatori jucand-se cu stilurile muzicale. Misiunea sa? Sa invete lumea sa experimenteze.

DJ Martinelli

DJ Martinelli

DJ Martinelli s-a indragostit irevocabil de salsa si de tot ce inseamna acest fenomen in anul 2009. Din acel moment, acele ritmuri i-au schimbat viata iar dupa 4 ani a inceput sa mixeze la petrecerile organizate de Salsa Picante in Brasov.

DJ MauRO

DJ MauRO

Dj MauRO a inceput ca Dj in cadrul petrecerilor organizate de scolile de salsa din Brasov. Salsa l-a virusat in anul 2009, “vinovati” fiind instructorii de la scoala Step in2 Salsa, alaturi de care a crescut ca dansator, performer si mai nou DJ. Ii plac oamenii care #Zambescperitm, asadar asteapta-te sa faci asta, pe muzica mixata de el.

DJ Monik

DJ Monik

DJ Monik a inceput sa mixeze salsa din anul 2008, dorind sa promoveze acest gen de muzica si sa contribuie la dezvoltarea dansatorilor de salsa, familiarizand cu diverse ritmuri de salsa la petrecerile locale organizate de Scoala de dans Salsa Picante din Brasov, din care face si parte.

DJ Mr. Kizz

DJ MR Kizz

DJ MR Kizz a inceput sa mixeze din pasiune pentru Kizomba si Semba. A inceput prin a dansa salsa si bachata, continuand ulterior cu kizomba. De pe ringul de dans a trecut in spatele consolei de DJ, mixand la petrecerile saptamanale din Bucuresti. Apreciat pentru alegerile sale si modul de a mixa melodiile, a fost invitat la unele din principalele evenimente nationale, facandu-si debutul international anul acesta in Norvegia.

DJ Paul

DJ Paul B

Excelenta in dans se imbina cu dragostea pentru muzica si pasiunea nemarginita pentru kizomba. Recunoscut pentru rezultatele sale dar si pentru evolutia constanta, Dj Paul B reuseste sa imbine cele mai frumoase melodii de kizomba, urban kiz, kompa, afro-beats, dembow sau moombahton si sa faca din aceasta experienta o calatorie de vis pentru toti dansatorii care apreciaza muzica buna si care vor sa fie la zi cu ultimele noutati.

DJ Phinoo

DJ Phinoo

Dansator amator, îndrăgostit de ritmurile cubaneze, Dj Phinoo ajunge la platane ca urmare a nevoii interioare de a explora și de a învăța originea și valențele ritmurilor insulare, dorind să insufle în acest fel aceste acorduri tuturor dansatorilor.

DJ Raz

DJ Raz

DJ Raz este unul dintre veteranii comunităţii de iubitori ai salsei din Romania. Prima lui întâlnire cu salsa s-a petrecut în Franţa, în 1996 şi de atunci salsa s-a transformat destul de repede într-o preocupare constantă, care i-a purtat paşii ca dansator prin cluburile și la petrecerile de salsa din București.

DJ Romy

DJ Romy aka The Preacher

DJ Romy aka The Preacher este probabil cel mai ‘dorit’ DJ din peisajul romanesc de Salsa, el reusind sa acopere majoritatea evenimentelor nationale si o mica parte a evenimentelor internationale. A inceput ca DJ in anul 2007 in cadrul petrecerilor organizate de SalsaGalaxy Dance Company in Bucuresti. Este DJ-ul rezident al celor mai importante 3 evenimente de Salsa din Romania: Congresul National de Salsa, Salsa Addicted Festival si Danubian Salsa Festival.