DJs

DJ Andy

DJ Andy

Andy este unul dintre cei mai cunoscuti DJ-ii de Kizomba din Romania, avand remix-uri si melodiile originale care au fost prezente la festivaluri din toata lumea. Andy s-a indragostit iremediabil de libertatea pe care i-o ofera Kizomba. Seturile lui de la petreceri variaza de la Kizomba, Semba si Cabo Love pana la Tarraxa, Ghetto Zouk si muzica pentru Urban Kizz.

DJ Bratucci

DJ Bratucci

DJ Bratucci, sub numele Mircea Bratuc, a descoperit salsa in anul 2007 alaturi de scoala Salsa Picante din Brasov, unde in scurt timp de la primii pasi a ajuns la nivelul de performer si apoi de indrumator in arta dansului.

DJ Dorin

DJ Dorin

DJ-ingul l-a atras imediat. Dorin a asteptat sa invete si a luat lectii private cu un DJ profesionist. A inceput sa puna muzica in clubul unde organizeaza petrecerile saptamanale salsa si bachata. Dupa acest pas, a fost invitat sa puna muzica la festivaluri internationale Salsa si Bachata. Cu un playlist a unui dansator de bachata, Dorin spera sa te tina pe ringul de dans si sa te faca sa uiti cum timpul zboara!

DJ Ducu

DJ Ducu

A inceput sa mixeze din 2015, iar feedback-ul pozitiv l-a facut sa fie invitat la numeroase evenimente de Salsa din Romania. A reusit sa simta pulsul multimii ajutat de placerea de a dansa si de experienta acumulata in decursul anilor. Astfel muzica afro-latino-caraibica aleasa de el ii face pe dansatori sa danseze pana in zori pe ritmurile lui favorite precum Mambo, Salsa Clasica, Salsa Romantica, Cha-Cha-Cha, Bachata Dominicana, Bachata Clasica si in cele din urma Kizomba, Semba respectiv Taraxa.

DJ Gabri3l

DJ Gabri3l

DJ Gabri3l a descoperit pasiunea pentru muzica inca din perioada liceului. A inceput ca DJ pentru evenimente private si in special after-party-uri unde a pus muzica cel reprezinta cel mai bine (Deep-Tech si Minimal-Tech).

DJ Kid'O

DJ Kid’O

A luat contact cu lumea salsa in 2010 iar la pupitrul de DJ a intrat in anul 2013. La fiecare petrecere incearca sa creeze o legatura cat mai stransa intre muzica si dansatori jucand-se cu stilurile muzicale. Misiunea sa? Sa invete lumea sa experimenteze.

DJ Martinelli

DJ Martinelli

DJ Martinelli s-a indragostit irevocabil de salsa si de tot ce inseamna acest fenomen in anul 2009. Din acel moment, acele ritmuri i-au schimbat viata iar dupa 4 ani a inceput sa mixeze la petrecerile organizate de Salsa Picante in Brasov.

DJ Mikael El Salsabroso

DJ Mikael El Salsabroso

DJ Mikael El Salsabroso este unul dintre cei mai experimentati DJ din peisajul autohton. A inceput sa „mixeze” acum 10 ani la petreceri aniversare restranse, ajungand apoi sa onoreze o serie de evenimente nationale dar si internationale.

DJ Monik

DJ Monik

DJ Monik a inceput sa mixeze salsa din anul 2008, dorind sa promoveze acest gen de muzica si sa contribuie la dezvoltarea dansatorilor de salsa, familiarizand cu diverse ritmuri de salsa la petrecerile locale organizate de Scoala de dans Salsa Picante din Brasov, din care face si parte.

DJ Mr. Kizz

DJ Mr. Kizz

DJ Mr. Kizz inceput prin a dansa salsa si bachata, continuand ulterior cu kizomba, dupa cativa ani. De pe ringul de dans a trecut in spatele consolei de DJ, mixand atat la petrecerile saptamanale din Bucuresti, cat si la diverse evenimente si festivaluri. Apreciat pentru alegerile sale si modul de a mixa melodiile, a acceptat provocarea de a incanta dansatorii de pe ring cu ritmuri de semba, kizomba si tarraxinha.

DJ Phinoo

DJ Phinoo

Dansator amator, îndrăgostit de ritmurile cubaneze, Dj Phinoo ajunge la platane ca urmare a nevoii interioare de a explora și de a învăța originea și valențele ritmurilor insulare, dorind să insufle în acest fel aceste acorduri tuturor dansatorilor.

DJ Romy

DJ Romy aka The Preacher

DJ Romy aka The Preacher este probabil cel mai ‘dorit’ DJ din peisajul romanesc de Salsa, el reusind sa acopere majoritatea evenimentelor nationale si o mica parte a evenimentelor internationale. A inceput ca DJ in anul 2007 in cadrul petrecerilor organizate de SalsaGalaxy Dance Company in Bucuresti. Este DJ-ul rezident al celor mai importante 3 evenimente de Salsa din Romania: Congresul National de Salsa, Salsa Addicted Festival si Danubian Salsa Festival.

DJ Shadow

DJ Shadow

Dj Shadow, este unul din cei mai populari dj’i din tara. El a intrat in lumea dansului de la o varsta foarte frageda, a inceput in lumea hip-hop ului si in anul 2010 si-a descoperit o pasiune pentru muzica si dansul latino, an in care si-a inceaput si cariera de dj. Intr-un timp foarte scurt, s-a remarcat semnificativ atat ca dansator cat si pentru aptitudinile de dj…