Foto si Video

Andreea & Cristian Mitran

Andreea & Cristian Mitran

Andreea & Cristian Mitran au devenit prieteni ai Congresului National de Salsa din 2015. ShootIX Productions este compania de fotografie si videografie condusa de Cristian and Andreea, specializata in fotografia de evenimente sociale, evenimente de fashion, nunti dar si evenimente de PR.

Khalid Jalli

Khalid Jalli

Khalid nu doar fotografiaza, el reuseste sa opreasca timpul in loc. Se lasa insiprat de dansatorii din jurul lui, de atmosfera generala a unui eveniment si creeaza imagini pline de personalitate. Khalid este membru premium al Organizatiei Mondiale de fotografie din Decembrie 2012 si un prieten de suflet al CNS.

Marc Neagu

Marc Neagu

Marc Neagu s-a indragostit de fotografie in timp ce a facut parte din trupa de show Salsa Picante. A decis sa isi dedice mai mult timp acestei pasiuni si dat fiind trecutul lui in dans, reuseste cu usurinta sa surprinda momente de bucurie pe ringul de dans. Ofera si servicii foto profesionale pentru evenimente de tip nunta, sedinta de logodna, botez, fotografie de portret, fashion, etc.

Philippe Jeuland

Philippe Jeuland

Philippe Jeuland va veni pentru prima data la Congresul National de Salsa in calitate de fotograf oficial al evenimentului. Este un cunoscator al evenimentelor de gen si sigur va fi acolo sa imortalizeze toate clipele unice.

Bear Production Studio

Bear Production Studio

Intreaga echipa Bear Production Studio are un singur tel, acela de a aduce la viata un eveniment prin imagini reale si de a transmite mesajul dorit. Sunt recunoscuti pentru experienta si profesionalismul dovedit la eveniemnte de anvergura precum: ESL One Hamburg, IEM Katowice, Summerwell, UNTOLD, NEVERSEA, Festivalul George Enescu si altele.