DJi

La editia a 15-a a Congresului National de Salsa au confirmat prezenta DJi recunoscuti ai comunitatii latino din Romania. Fie ca sunt magicieni ai sunetelor sau maestri ai ritmurilor, DJii nostri te vor tine in fiecare seara pe ringul de dans pana dimineata. Mai jos vezi lista DJ-ilor invitati iar daca esti fan adevarat si vrei sa vii sa te bucuri de muzica preferatului tau, consulta programul DJ-ilor aici!

DJ B!JU'

DJ B!JU’

Cu un background puternic in comunitate afro-latino-caraibica, Judit s-a indragostit de dans inca de mica, dar recent a decis sa experimenteze interactiunea cu muzica si din pozitia de DJ. DJ B!JU’ este rezidenta in cadrul party-urilor Wednesday Kizz Me Social organizate de Colors Dance Studio, in Cluj, unde isi manifesta din plin pasiunea pentru beat-urile de Kizomba, Ghetto Zouk, Urban Kizz, Tarraxa si Semba. Misiunea ei este sa creeze o poveste muzicala ce te va face sa dansezi asa cum simti.

DJ Clau

DJ Clau

Un fan al genului bachata, DJ Clau s-a facut cunoscut prin faptul ca a remixat si adaptat piese celebre pentru pentru dansatorii stilului bachata. A fost invitat sa participe la multe evenimente pe plan national cat si international si a facut cunoscut numele Romaniei prin Europa.

DJ Dorin

DJ Dorin

DJ-ingul l-a atras imediat. Dorin a asteptat sa invete si a luat lectii private cu un DJ profesionist. A inceput sa puna muzica in clubul unde organizeaza petrecerile saptamanale salsa si bachata. Dupa acest pas, a fost invitat sa puna muzica la festivaluri internationale Salsa si Bachata. Cu un playlist a unui dansator de bachata, Dorin spera sa te tina pe ringul de dans si sa te faca sa uiti cum timpul zboara!

DJ Ducu

DJ Ducu

Dj Ducu este o prezenta vibranta in scena muzicala din România, aducand energia si ritmurile calde ale muzicii latino in inimile publicului incă din 2015. Cu o experienta solida in selectie muzicala, Dj Ducu si-a construit un nume in comunitatea latino, oferind o experienta sonora autentica si plina de viata. Dj Ducu reprezinta o forta in continua ascensiune in comunitatea latino din Romania, aducand un val proaspat de entuziasm si pasiune pentru aceasta forma distinctiva de exprimare artistica.

DJ Gabriel

DJ Gabri3l

DJ Gabri3l si-a început calatoria muzicala in liceu, unde a inceput sa mixeze la diverse evenimente, in special la petreceri de minimal-tech. Interesul sau pentru muzica salsa a fost starnit cand s-a inscris la un curs de salsa la o scoala de dans locala. De atunci, a inceput sa puna muzica salsa si a devenit o prezenta obisnuita la cele mai mari evenimente de salsa din Romania. Este renumit pentru capacitatea sa de a se conecta cu ringul de dans si pentru crearea de sesiuni perfecte la after-party-uri.

DJ Jozsi

DJ Jozsi

Jozsi te invita sa descoperi universul sau muzical, fie ca esti un dansator experimentat sau un suflet curios gata sa exploreze Ghetto Zouk, Urban, Tarraxa, Tarraxo și Kizomba. El creaza o seara in care ringul de dans devine un loc de joaca al ritmurilor, iar fiecare pas spune o poveste.

DJ Kid'O

DJ Kid’O

A luat contact cu lumea salsa in 2010 iar la pupitrul de DJ a intrat in anul 2013. La fiecare petrecere incearca sa creeze o legatura cat mai stransa intre muzica si dansatori jucand-se cu stilurile muzicale. Misiunea sa? Sa invete lumea sa experimenteze.

DJ LiviuX

DJ Livyu

Aducand ritmuri bogate la pupitre din 2007, DJ Livyu s-a impus ca o prezenta constanta in scena Salsa, beneficiind de experienta in radiodifuziune inca de la varsta de 17 ani. Seturile sale eclectice imbina Salsa clasica cu pulsantul Guaguanco, energicul Timba si puterea bruta a Salsei Dura, toate acestea domolite pe acorduri de Bachata sau Salsa Romantica. De la ritmuri rare ale anilor ’60 până la ’90 până la piesele contemporane, selecțiile sale oferă o călătorie dinamică prin universul muzicii latino.

DJ Mag

DJ Mag

Aduce cu el nu doar un playlist de exceptie, ci si pasiunea lui pentru muzica si dans. Caracterizat de atitidinea ludica din spatele platanelor, simte muzica si vibratia momentului, știe să numere bătăi și fraze, fapt care il ajută la sincronizarea unui mix, pentru a menține ringul de dans într-o continua miscare. Iubeste salsa, bachata,insa pentru stilul angolez are o dragoste aparte. Face ca fiecare petrecere sa fie una speciala, magica, asa cum spune si numele lui: DJ Mag.

DJ Martinelli

DJ Martinelli

DJ Martinelli s-a indragostit irevocabil de salsa si de tot ce inseamna acest fenomen in anul 2009. Din acel moment, acele ritmuri i-au schimbat viata iar dupa 4 ani a inceput sa mixeze la petrecerile organizate de Salsa Picante in Brasov.

DJ Monik

DJ Monik

DJ Monik a inceput sa mixeze salsa din anul 2008, dorind sa promoveze acest gen de muzica si sa contribuie la dezvoltarea dansatorilor de salsa, familiarizand cu diverse ritmuri de salsa la petrecerile locale organizate de Scoala de dans Salsa Picante din Brasov, din care face si parte.

Mr. DJ

Mr. DJ

Cu o pasiune crescanda pentru a aduce magia muzicii in primul rand in cadrul scolii si apoi la diverse evenimente, MR DJ a evoluat de la invitat la rezident al petrecerii LATIN NIGHTS 4FRIENDS. Prin playlist-ul sau vibrant si contagios, promite sa facă ringul de dans sa vibreze cu energie si bucurie. Fiecare nota va fi atent aleasa pentru a crea o experienta muzicala memorabila.

DJ Paul B

DJ Paul B

Recunoscut pentru rezultatele sale ca dansator, dar și pentru evoluția constantă din spatele pupitrului, DJ Paul B reușește să îmbine cele mai frumoase melodii de kizomba, urban kiz, kompa, afro-beats, dembow sau moombahton. Dansatorii vor intra într-o călătorie de vis, iar toți cei care apreciază un beat special, cele mai noi apariții și melodii atent alese, știu că tocmai și-au cunoscut dj-ul preferat.

DJ Phinoo

DJ Phinoo

Dansator amator, îndrăgostit de ritmurile cubaneze, Dj Phinoo ajunge la platane ca urmare a nevoii interioare de a explora și de a învăța originea și valențele ritmurilor insulare, dorind să insufle în acest fel aceste acorduri tuturor dansatorilor.

DJ Romy

DJ Romy aka The Preacher

DJ Romy aka The Preacher a fost indragostit de muzica inca de mic copil. Inclinatia spre muzica, spre colectionarea celor tari hituri ale vremurilor a cultivat-o incepand cu varsta de 12 ani si de atunci nu s-a oprit. A inceput ca DJ in anul 2007 in cadrul unor petreceri organizate de catre comunitatea latino din Bucuresti si de atunci a ajuns printre cei mai doriti DJi de Latino din prisma palmaresului de evenimente atat nationale cat si internationale pe care le-a adunat de-a lungul timpului.