Foto

George Bufan

George Bufan

Lui George ii place dansul social si admira frumusetea tuturor evenimentelor la care ia parte. Desi nu si-a propus sa se concentreze pe evenimente de Salsa inca de cand a descoperit pasiunea pentru fotografie, a descoperit dansul si a ajuns sa se bucure de fiecare data cand descopera dansatori care isi manifesta fericirea dansand cu oricine. Apreciaza libertatea manifestata in dans si iubeste sa imortalizeze oameni cu zambetul pe buze cand danseaza.

Khalid Jalli

Khalid Jalli

Khalid nu doar fotografiaza, el reuseste sa opreasca timpul in loc. Se lasa insiprat de dansatorii din jurul lui, de atmosfera generala a unui eveniment si creeaza imagini pline de personalitate. Khalid este membru premium al Organizatiei Mondiale de fotografie din Decembrie 2012 si un prieten de suflet al CNS.

Marc Neagu

Marc Neagu

Marc Neagu s-a indragostit de fotografie in timp ce a facut parte din trupa de show Salsa Picante. A decis sa isi dedice mai mult timp acestei pasiuni si dat fiind trecutul lui in dans, reuseste cu usurinta sa surprinda momente de bucurie pe ringul de dans. Ofera si servicii foto profesionale pentru evenimente de tip nunta, sedinta de logodna, botez, fotografie de portret, fashion, etc.