Preturi si cazare

Congresul National de Salsa iti da posibilitatea sa alegi una din ofertele care ti se potriveste mai bine. Mai jos regasesti tipurile de pass-uri si preturilor lor precum si optiunile pe fiecare zi in parte. Pentru a verifica disponibilitatea de camere, va rugam sa luati legatura cu liderii de scoli din orasul dumneavoastra.

Pass-uri

full-pass party-pass

Preturile de mai sus sunt valabile pana in data de 10 ianuarie 2023. Din data de 11 ianuarie 2023, pretul Full-Pass-ului va fi de 550 lei / 110 Euro iar pretul Party-Pass-ului va fi de 475 lei / 95 euro.

Cazare

Hotelurile recomandate de Congresul National de Salsa pe durata evenimentului sunt urmatoarele:

Hotel Ambient 4*
– Camera dubla – 375 lei / noapte
– Camera dubla business – 475 lei / noapte
Rezervarile se fac pe link-ul de mai jos folosind codul de participare CongresSalsa2023.
https://v6.upperbooking.com/en/booking/city/wrap/hotelambient?locale=ro

Victoria Bulevard 4*
– Camera dubla standard – 410 lei / noapte (tariful include: mic-dejun, taxe, parcare, Internet Wi-Fi, Spa)
Rezervarile se fac pe site-ul hotelului (https://victoriabulevardhotel.ro/) beneficiind de o reducere de 10% (early booking).

La Hotelul Lux Divina NU sunt camere disponibile, dar va recomandam sa consultati ofertele de pe www.booking.com si www.airbnb.com pentru a gasi alte variante apropiate de Lux Divina.

Pentru variante de cazare pentru scolile participante: eva.dinu@nationalsalsacongress.ro. Detalii pentru participantii din strainatate: registration@nationalsalsacongress.ro.