Fotografi

George Bufan

George Bufan

Iubeste dansul social si considera ca evenimentele de salsa sunt o alegere mult mai buna decat barurile si cluburile comerciale. Cauta expresii naturale de fericire ale oamenilor si doreste sa redea cat mai frumos bucuria adusa de muzica latino.

Marc Neagu

Marc Neagu

Marc Neagu s-a indragostit de fotografie in timp ce a facut parte din trupa de show Salsa Picante. A decis sa isi dedice mai mult timp acestei pasiuni si dat fiind trecutul lui in dans, reuseste cu usurinta sa surprinda momente de bucurie pe ringul de dans. Ofera si servicii foto profesionale pentru evenimente de tip nunta, sedinta de logodna, botez, fotografie de portret, fashion, etc.

Khalid Jalli

Khalid Jalli

Khalid nu doar fotografiaza, el reuseste sa opreasca timpul in loc. Se lasa insiprat de dansatorii din jurul lui, de atmosfera generala a unui eveniment si creeaza imagini pline de personalitate. Khalid este membru premium al Organizatiei Mondiale de fotografie din Decembrie 2012 si un prieten de suflet al CNS.

Philippe Jeuland

Philippe Jeuland

Philippe Jeuland va veni pentru prima data la Congresul National de Salsa in calitate de fotograf oficial al evenimentului. Este un cunoscator al evenimentelor de gen si sigur va fi acolo sa imortalizeze toate clipele unice.