DJi

DJ B!JU'

DJ B!JU’

Cu un background puternic in comunitate afro-latino-caraibica, Judit s-a indragostit de dans inca de mica, dar recent a decis sa experimenteze interactiunea cu muzica si din pozitia de DJ. DJ B!JU’ este rezidenta in cadrul party-urilor Wednesday Kizz Me Social organizate de Colors Dance Studio, in Cluj, unde isi manifesta din plin pasiunea pentru beat-urile de Kizomba, Ghetto Zouk, Urban Kizz, Tarraxa si Semba. Misiunea ei este sa creeze o poveste muzicala ce te va face sa dansezi asa cum simti.

DJ Clau

DJ Clau

Un fan al genului bachata, DJ Clau s-a facut cunoscut prin faptul ca a remixat si adaptat piese celebre pentru pentru dansatorii stilului bachata. A fost invitat sa participe la multe evenimente pe plan national cat si international si a facut cunoscut numele Romaniei prin Europa.

DJ Dorin

DJ Dorin

DJ-ingul l-a atras imediat. Dorin a asteptat sa invete si a luat lectii private cu un DJ profesionist. A inceput sa puna muzica in clubul unde organizeaza petrecerile saptamanale salsa si bachata. Dupa acest pas, a fost invitat sa puna muzica la festivaluri internationale Salsa si Bachata. Cu un playlist a unui dansator de bachata, Dorin spera sa te tina pe ringul de dans si sa te faca sa uiti cum timpul zboara!

DJ Ducu

DJ Ducu

A inceput sa mixeze din 2015, iar feedback-ul pozitiv l-a facut sa fie invitat la numeroase evenimente de Salsa din Romania. A reusit sa simta pulsul multimii ajutat de placerea de a dansa si de experienta acumulata in decursul anilor. Astfel muzica afro-latino-caraibica aleasa de el ii face pe dansatori sa danseze pana in zori pe ritmurile lui favorite precum Mambo, Salsa Clasica, Salsa Romantica, Cha-Cha-Cha, Bachata Dominicana, Bachata Clasica si in cele din urma Kizomba, Semba respectiv Taraxa.

DJ Kid'O

DJ Kid’O

A luat contact cu lumea salsa in 2010 iar la pupitrul de DJ a intrat in anul 2013. La fiecare petrecere incearca sa creeze o legatura cat mai stransa intre muzica si dansatori jucand-se cu stilurile muzicale. Misiunea sa? Sa invete lumea sa experimenteze.

DJ Marius Ionita

DJ Marius Ionita

Marius Ionita este unul dintre primii dansatori de Kizomba din Romania si contribuie la dezvoltarea comunitatii nationale inca de la inceput. Este un profesor apreciat atat in tara cat si peste hotare datorita stilului clasic si a elegantei pe care o pastreaza pe ringul de dans. S-a facut remarcat in spatele pupitrului de Dj si a impresionat chiar de la primele petreceri datorita experientei dar in special a selectiei de piese mixate.

DJ Martinelli

DJ Martinelli

DJ Martinelli s-a indragostit irevocabil de salsa si de tot ce inseamna acest fenomen in anul 2009. Din acel moment, acele ritmuri i-au schimbat viata iar dupa 4 ani a inceput sa mixeze la petrecerile organizate de Salsa Picante in Brasov.

DJ MauRO

DJ MauRO

Dj MauRO a inceput ca Dj in cadrul petrecerilor organizate de scolile de salsa din Brasov. Salsa l-a virusat in anul 2009, “vinovati” fiind instructorii de la scoala Step in2 Salsa, alaturi de care a crescut ca dansator, performer si mai nou DJ. Ii plac oamenii care #Zambescperitm, asadar asteapta-te sa faci asta, pe muzica mixata de el.

DJ Mikael El Salsabroso

DJ Mikael El Salsabroso

Un veteran al comunitatii Salsa din Romania, DJ Mikael El Salsabroso este cel mai longeviv DJ al genului si rezident la petrecerile din Bucuresti. A inceput ca DJ inca din primii ani ai comunitatii Salsa in Romania, la inceputul anilor 2000. Mikael a fost si este intotdeauna preocupat de nou dar poarta in suflet mereu ‘beat-urile’ clasicilor muzicii Salsa.

DJ Monik

DJ Monik

DJ Monik a inceput sa mixeze salsa din anul 2008, dorind sa promoveze acest gen de muzica si sa contribuie la dezvoltarea dansatorilor de salsa, familiarizand cu diverse ritmuri de salsa la petrecerile locale organizate de Scoala de dans Salsa Picante din Brasov, din care face si parte.

Mr. DJ

Mr. DJ

Marius Daniel este prezent in lumea latino de peste 15 ani. Fiind indragostit de ritmurile latino, acestea l-au facut sa fie un participant activ la cursuri, apoi pe scena pentru showri de coregrafii sau chiar concursuri. Ulterior si-a dezvoltat si mai mult abilitatile de leader si promoter, si-a deschis propria scoala in Bucuresti (Latino Dream), ca apoi sa organizeze o petrecere latino in fiecare joi (Latin Nights 4friends), unde si-a dezvoltat si mai mult pasiunea de a observa dansatorii din spatele pupitrului de DJ.

DJ Phinoo

DJ Phinoo

Dansator amator, îndrăgostit de ritmurile cubaneze, Dj Phinoo ajunge la platane ca urmare a nevoii interioare de a explora și de a învăța originea și valențele ritmurilor insulare, dorind să insufle în acest fel aceste acorduri tuturor dansatorilor.

DJ Raz

DJ Raz

DJ Raz este unul dintre veteranii comunităţii de iubitori ai salsei din Romania. Prima lui întâlnire cu salsa s-a petrecut în Franţa, în 1996 şi de atunci salsa s-a transformat destul de repede într-o preocupare constantă, care i-a purtat paşii ca dansator prin cluburile și la petrecerile de salsa din București.

DJ Romy

DJ Romy aka The Preacher

DJ Romy aka The Preacher este printre cei mai doriti DJi de Salsa din prisma palmaresului de evenimente atat nationale cat si internationale pe care le-a adunat de-a lungul timpului. A inceput ca DJ in anul 2007 in cadrul petrecerilor organizate de SalsaGalaxy Dance Company in Bucuresti si a devenit mai tarziu DJ-ul rezident al celor mai importante 2 evenimente de Salsa din Romania: Congresul National de Salsa si Salsa Addicted Festival.